Lieuwkje, grafisch design

Vraag Lieuwkje voor een beeldend verhaal met gevoel: kunst- en eigenzinnig.

Een fysiek product zoals een mooi vormgegeven boek, geboortekaartjes, huisstijlen die goed passen bij de startende ondernemer en illustraties die je hart raken zijn voorbeelden van dingen waar Lieuwkje je heel graag mee helpt. Samen met jou gaat ze op zoek naar wat het meest passend is bij jou als persoon of bedrijf.

Spreekt haar stijl je aan en wil je graag iets persoonlijks en unieks? Dan kun je contact opnemen via info@lieuwkje.nl

Een greep uit Lieuwkje’s opdrachtgevers:

lieuwkjeLieuwkjeLieuwkjeLieuwkje.nl

 

 

Een huisstijl ontwerp door Lieuwkje, dat lijkt me wel wat!

Ben je ondernemer, net voor jezelf begonnen of wil je een nieuwe uitstraling voor je bedrijf? Dan kan studio Lieuwkje je vast helpen met het maken van uitingen die jij graag wil of die je bedrijf nodig heeft. Bij een huisstijl ontwerp van Lieuwkje hoort een nieuw logo, bijbehorende iconen/patronen/illustraties en een ontwerp voor visitekaartjes en briefpapier. Natuurlijk gaat alles in overleg over wat past bij jouw bedrijf. Lieuwkje neemt de tijd die nodig is om tot een ontwerp te komen waar alle partijen blij van worden. De stijl van studio Lieuwkje is met name bij de tijd, sierlijk en zacht. Lieuwkje speelt met (bloem) vormen en (zachte) kleuren.

Op zoek naar passende illustraties voor je boek, website of andere doeleinden? Studio Lieuwkje is vooral gespecialiseerd in (aquarel of potlood) illustraties die te maken hebben met de natuur en de mens.

Stel je denkt: wat ik gezien heb op Lieuwkje haar website spreekt me aan. Haar stijl en manier van werken lijkt me wel wat. Wacht dan niet langer om contact op te nemen! Tijdens een kennismaking bespreken we je wensen en richting. Aan de hand van het eerste kennismakingsgesprek stelt Lieuwkje een offerte op. Na goedkeuring gaat ze aan de slag. Normaal zijn er zo rond de drie (correctie) rondes. Het liefst gaat Lieuwkje door totdat de opdrachtgever helemaal tevreden is. Vervolgens krijgt de opdrachtgever een pakket aan huisstijl bestanden. Als er meer nodig is dan geleverd is dat vaak geen probleem. Een nalevering of kleine aanpassing hier en daar hoort er gewoon bij. Lieuwkje maakt indien gewenst een account aan voor je op de site van de drukker, zodat je zelf gemakkelijk grafische uitingen kunt nabestellen. Verder geeft ze advies over kleurgebruik en lettertype gebruik.

LOGO ONTWERP – ICONEN – PATRONEN – ILLUSTRATIES – VISITEKAARTJES – BRIEFPAPIER – KLEURPALET(TEN) – SOCIALE MEDIA (BANNERS) – BOEKONTWERP – LINE ART